nieuws

De strijd om wie er beter rijdt

Archief

Centraal Beheer Achmea heeft alle mannelijke en vrouwelijke automobilisten opgeroepen om zich te meten in de ultieme strijd om wie nu beter rijdt. Met de campagne op internet, televisie en radio wil de verzekeraar onder meer de naamsbekendheid vergroten.

Tot 13 oktober kunnen er op www.vrouwenrijdenbeter.nl en www.mannenrijdenbeter.nl negen verschillende games worden gespeeld, variërend van kaartlezen tot ritsen en van parkeren tot verkeersborden raden. Om voor eens en altijd een einde te maken aan dit twistpunt, aldus de verzekeraar.
De campagne, die in eerste instantie vooral de merknaam moet benadrukken, valt samen met de introductie van de Beter Bewust Autoverzekering.
Mannen scoren beter
Na de eerste vier dagen stond de teller op bijna 160.000 bezoekers, waarvan ruim 55.000 spelers: 60% mannen en 40% vrouwen. In de eerste week is de ‘caravanrace’ gewonnen door de mannen met een gemiddelde score van 8,2. De vrouwen scoorden een 6,4. In de tweede game ‘borden raden’ eindigden de mannen met het rapportcijfer 8,6; de vrouwen scoorden 8,56.
Begin deze week waren in totaal 136.000 spelers geregistreerd, waarvan er 59% man en 41% vrouw. Op vrijdag 13 oktober wordt de einduitslag van het gevecht bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel