nieuws

De Pensioendesk telt 58 kantoren

Archief

De Pensioendesk, de keten van onafhankelijke pensioenadviseurs, telt inmiddels 58 vestigingen. Het premie-inkomen van die kantoren kwam in 1996 uit op ruim f 35 mln.

Vorig jaar steeg het aantal vestigingen van De Pensioendesk met acht tot 58 assurantiekantoren. In mei wordt de 59ste vestiging operationeel en De Pensioendesk-directeur mr. F.B.M. van der Raaij zegt de zestigste aanvraag in behandeling te hebben. De pensioenadviesketen heeft daarmee het doel bereikt van één vestiging per regio, verspreid over het hele land.
De omzet (verzekerd pensioenkapitaal) van de aangesloten kantoren steeg vorig jaar met bijna vijftig procent naar / 590 (400) mln. Volgens De Pensioendesk is de groei onder meer te danken aan de stijging van de naamsbekendheid. Volgens een NIPO-onderzoek is die naamsbekendheid gegroeid van 11,7% naar 17,0%, het hoogste percentage in de pensioenadviesbranche.
De Pensioendesk werd in 1993 opgericht. Bij de 58 kantoren werken nu tachtig adviseurs en zestig binnendienstmedewerkers, die fulltime met pensioenzaken bezig zijn.

Reageer op dit artikel