nieuws

De Nieuwe Hypotheken stort zich ook op woonlastenpolis

Archief

Franchiseketen De Nieuwe Hypotheken vraagt met de nieuwe website Nettowoonlastenverzekering.nl aandacht voor de provisies die worden verdiend op woonlastenverzekeringen. “Consumenten kunnen deze producten bij onze kantoren sluiten met kortingen tot wel 40%.”

De Nieuwe Hypotheken is een franchiseformule van Helder Hypotheken uit Delft, waarachter Walter van der Meer en André Schatteleijn schuilgaan. De keten telt negen kantoren, die zijn gevestigd in Zuid-Holland, Friesland en Overijssel.
Klanten betalen voor een hypotheekadvies een vast bedrag van _ 1.500. Via de nieuwe site kunnen zij bij één van de negen vestigingen een woonlastenpolis sluiten tegen een vast tarief van _ 750. “Gemiddeld betalen particulieren _ 3.200 als koopsom voor een woonlastenbeschermer, maar bedragen van _ 6.000 zijn niet ongebruikelijk. Hiervan vloeit circa 35% als provisie terug in de portemonnee van de adviseur.”
Via De Nieuwe Hypotheken kunnen woonlastenverzekeringen worden gesloten bij onder meer SNS Bank, T@F, Cardif, Postbank en Allianz. De hoogste korting ligt voor de bezoeker in het verschiet bij T@F: daar kan de polis tot 40% goedkoper worden gesloten.
Van der Meer en Schatteleijn hebben ook nog sites in voorbereiding als NettoORV.nl en Denieuweopstalverzekering.nl.

Reageer op dit artikel