nieuws

De Hypotheker komt met Solide Koers Plan

Archief

Onder de naam Solide Koers Plan heeft De Hypotheker een nieuw pakket van producten op het gebied van hypotheken, beleggen en verzekeren geïntroduceerd. Alle bestanddelen van het pakket kunnen afzonderlijk worden gesloten. Het is dus mogelijk om een plan samen te stellen zonder hypotheek.

Klanten kunnen kiezen uit drie hypotheekvormen, gefinancierd door ABP Hypotheken: een leven-, een beleggings- en een aflossingsvrije hypotheek. De hypotheekvormen kunnen zowel zelfstandig als in combinatie met elkaar worden gesloten. Verder kan worden gekozen uit zes beleggingsfondsen van Robeco, maar het is ook mogelijk om zelf een portefeuille samen te stellen. Voorts heeft de klant de keuze uit een aantal verzekeringen, waarvoor Cardif de risicodrager is. In totaal zijn zeven productcombinaties mogelijk.
De klant kan in een afgeschermd gedeelte van de website www.hypotheker.nl de stand van zaken volgen en eventueel wijzigingen aanbrengen. De Hypotheker noemt het nieuwe product een logisch vervolg op haar concept De Financiële Coach. Inmiddels zijn zo’n 50 vestigingen voorzien van zo’n coach. Volgens directeur Bas Millenaar is het concept een succes: “Er is veel vraag naar. We zijn nu een aantal nieuwe coaches aan het opleiden.” Het streven is om dit najaar in 80 à 90 Hypotheker-vestigingen een financiële coach te hebben.
Millenaar noemt het Solide Koers Plan één van de goedkoopste producten op dit gebied: “Uiteindelijk gaat het om de nettolast en die is bij het Solide Koers Plan de laagste in de markt. Met name het verzekeringsgedeelte is zeer scherp geprijsd. We hebben een jaar lang aan het plan gewerkt en zijn erg benieuwd naar de reacties.”

Reageer op dit artikel