nieuws

De Hypotheker houdt opnieuw startersactie

Archief

Dertien starters op de woningmarkt maken bij De Hypotheker kans op een jaar lang gratis wonen.

Iedereen die voor het eerst een huis gaat kopen en voor 30 november via www.hypotheker.nl een afspraak maakt, kan de prijs winnen. De prijs houdt in dat de verschuldigde hypotheekrente en de premie voor de aan de hypothecaire geldlening gekoppelde levensverzekering worden vergoed. In totaal gaat het dan om een maximumbedrag van _ 12.500 (inclusief kansspelbelasting). Heeft de winnaar geen koopwoning maar een huurwoning, dan wordt het in 2008 te betalen huurbedrag overgemaakt. Een notaris bepaalt de winnaars.
De afgelopen twee jaar organiseerde De Hypotheker de actie ook al, maar toen leverde die slechts één winnaar op. “We willen graag iets betekenen voor deze groep woningzoekenden”, zegt Leslie Hogeveen, marketingmanager van De Hypotheker. “Bovendien hoop ik dat de problematiek zo andermaal landelijke aandacht krijgt. Want de kwestie is bepaald nog niet de wereld uit. Integendeel: het is maar de vraag of het aantal starters dat er niet in slaagt om binnen afzienbare tijd een huis naar wens te kopen, de komende jaren zal dalen.”

Reageer op dit artikel