nieuws

De Hypotheekshop op wielen

Archief

Sinds eind maart heeft de Hypotheekshop er een mobiel kantoor bij. De rijdende advieswinkel is met name bedoeld voor promotie-activiteiten, maar kan ook ingezet worden bij nieuwbouwprojecten.

De mobiele hypotheekshop is een 17 meter lange trailer die volledig is ingericht als kantoorruimte, inclusief twee spreekkamers en een keuken, en is voorzien van alle faciliteiten. De wagen kan op diverse manieren ingezet worden: voor reclame op evenementen, maar ook in gebieden waar de hypotheekshop nog geen vestiging heeft of op nieuwbouwlocaties om potentiële klanten te woord te staan.
Hans Kraayvanger, eigenaar van de mobiele shop en de vestigingen in Kampen en Emmeloord: “Alle Hypotheekshops mogen de trailer huren. Hij kan voor van alles gebruikt worden: beurzen, evenementen, maar ook voor tijdelijke oplossingen. De geldverstrekkers waar we mee samenwerken, staan met hun naam op de trailer en mogen er ook mee rijden”.
De mobiele shop kan ook worden ingezet in plaatsen waar de Hypotheekshop nog niet gevestigd is. “We zijn met een paar gemeenten in gesprek om daar een halve dag per week te gaan staan”. Een goedkoop reclamemiddel is het niet: de trailer heeft “tussen een half miljoen en een miljoen” gekost, vertelt Kraayvanger. “Maar een trailer schrijf je niet zomaar af, daar doe je jaren en jaren mee.”
De Hypotheekshop trekt het land in.

Reageer op dit artikel