nieuws

De Hypotheekadviseur lanceert online verzekeringsadvies

Archief

Franchiseformule De Hypotheekadviseur gaat in samenwerking met volmachtbedrijf Poliscomfort online schadeverzekeringen verkopen via www.deverzekeringsadviseur.nl .

Producten van vijftien verzekeraars zijn ondergebracht in een pakketpolis, waarbij onafhankelijk van de keuze voor een verzekeraar pakketkorting wordt geboden. “De auto bij Fortis, de opstal bij Aegon; de klant krijgt eenzelfde korting over de gehele pakketpremie”, zegt directeur Jasper Maes van De Hypotheekadviseur.
Op de site kunnen verzekeringen zowel op prijs als op polisvoorwaarden worden vergeleken en direct worden gesloten. Wie behoefte heeft aan een adviseur, kan aan de hand van zijn postcode terecht bij een van de 21 kantoren die voornamelijk in het midden en (zuid)westen van het land zijn gevestigd.

Reageer op dit artikel