nieuws

De Groot-kantoren onder één paraplu

Archief

De Groot Assurantiën, Makelaardij De Groot, Nifa Financieringen, de Hypotheekdesk en de CVB Bank in Heerhugowaard hebben hun krachten gebundeld in de De Groot Adviescombinatie.

De vijf kantoren, behorende tot het familiebedrijf De Groot, presenteerden zich voorheen onder eigen label. “De Groot Adviescombinatie is in het leven geroepen, omdat we ontdekten dat veel relaties niet precies weten dat de bedrijfsonderdelen bij elkaar horen”, vertelt mede-directeur Leo Rijnja. “Mensen weten niet wat er in onze supermarkt te koop is.”
Om die reden gaan de vijf kantoren met in totaal vijftig medewerkers, in de toekosmt intensiever samenwerken. Daartoe is onlangs in Heerhugowaard een hoofdkantoor in gebruik genomen van waaruit de organisatie de processen meer wil aansturen. Alle adviseurs op de verschillende locaties krijgen toegang tot een centraal computersysteem. De Groot Adviescombinatie is gevestigd aan de J. Duikerweg 3, 1703 DH Heerhugowaard, tel. 072-576.63.00, fax: 072-576.63.50.

Reageer op dit artikel