nieuws

De Goudse sluit aan bij Meetingpoint

Archief

De Goudse is binnenkort te vinden op het online transactieplatform Meetingpoint.

“De voorbereidingen zijn in volle gang. We starten met autoverzekeringen, waarna snel de andere schadeproducten volgen. Ik sluit niet uit dat we te zijner tijd ook inkomensverzekeringen via Meetingpoint beschikbaar stellen”, aldus bestuursvoorzitter Franswillem Briët. Later dit jaar komen er ook producten bij voor de zakelijke markt, voor het midden- en kleinbedrijf.
Briët is van mening dat de NBVA een goede zet gedaan heeft door Meetingpoint aan de leden aan te bieden. “Daarmee wordt volume gecreëerd en gaan verzekeraars vanzelf meedoen.”
Inmiddels zijn met De Goudse elf verzekeringsbedrijven aangesloten bij Meetingpoint. Dat zijn de verzekeraars Delta Lloyd, Fortis ASR, Generali, Reaal, Europeesche, De Amersfoortse, Yarden, Monuta en Ardanta en het volmachtbedrijf Turien & Co.

Reageer op dit artikel