nieuws

De Goudse komt met personal-benefits

Archief

Onder de naam ‘Zeker van de Zaak!’ heeft De Goudse een personal-benefitsconcept geïntroduceerd, een pakket particuliere schadeverzekeringen dat werknemers via hun werkgever kunnen sluiten.

‘Zeker van de Zaak!’ is het antwoord van De Goudse op de wens van het intermediair naar meer semi-collectieve mogelijkheden. “Het concept biedt het intermediair kansen bij nieuwe en bestaande bedrijfsrelaties, en geeft tegelijkertijd ingang naar werknemers voor niet-schadeproducten”, zegt Peter Kruyt, marketingmanager van De Goudse.
Het personal-benefitsconcept omvat een pakket particuliere verzekeringen waarvoor een mantelcontract met de werkgever wordt gesloten. De werkgever biedt het pakket namens zijn bedrijf aan. De werknemers maken een keus uit het aanbod en profiteren daarbij van collectieve premies. De werkgever kweekt hiermee goodwill bij zijn werknemers en het kost hem niets, want de verzekeringen worden individueel gesloten. Als doelgroep voor dit pakket staat De Goudse bedrijven met maximaal honderd werknemers voor ogen.
Intermediair
Het pakket dat het intermediair, zoals gebruikelijk bij De Goudse, onder eigen label kan brengen, omvat verzekeringen voor aansprakelijkheid, auto, opstal en inboedel, ongevallen, rechtsbijstand en een doorlopend reisproduct.
“Om het intermediar te ondersteunen hebben we een toolkit-map met onder meer doelgroepgerichte brieven”, zegt Kruyt. “Ook hebben we een Card-R, een soort CD-rom, met informatie over het pakket. Hiermee kan het intermediair een presentatie houden bij bedrijven. Dat kan onder het label van het assurantiekantoor.”
De Goudse ondersteunt het intermediair bij ‘Zeker van uw Zaak!’ onder meer met een CD-rom voor bedrijfspresentaties.

Reageer op dit artikel