nieuws

De Goudse biedt totaaloplossing WIA

Archief

De Goudse introduceert het ‘WIA 0-tot-100 Plan’ en biedt de werkgever daarmee een modulair opgebouwde totaaloplossing voor uiteenlopende situaties van arbeidsongeschiktheid.

Het WIA 0-tot-100 Plan van De Goudse biedt naast inkomenszekerheid ook reïntegratiedekking en bestaat uit een WGA-gatverzekering, een WIA-aanvullingsverzekering (onder en boven de WIA-loongrens) en de WIA-doorstartmodule. Werkgevers die bij De Goudse een WGA-gatverzekering en/of WIA-aanvullingsverzekering sluiten in combinatie met het verzuimproduct VerzuimVizier, krijgen 10% korting op de verzekeringen uit het WIA 0-tot-100 Plan en ontvangen gratis de WIA-doorstartmodule. Daarnaast profiteren werkgevers die vóór 1 oktober 2006 het plan sluiten drie jaar lang van een vast premiepercentage.

Reageer op dit artikel