nieuws

De Goudse benoemt vice-voorzitter

Archief

De Goudse heeft per 1 november van dit jaar drs. Michel Lamie RA (39) benoemd tot vice-voorzitter. Samen met voorzitter Franswillem Briët vormt hij het statutair bestuur van De Goudse.  De dagelijkse leiding van het bedrijf ligt bij het managementteam, waarin naast de twee statutair directeuren ook de directeuren van de business- en service-units zitting hebben.

Michel Lamie heeft brede ervaring in verzekeringen en financiën. Hij is afkomstig van Eureko/Achmea Holding, waar hij nu de functie van Group Director Finance & Control bekleedt. Daarvoor was hij statutair directeur bij Royal & Sun Alliance Benelux en bekleedde hij diverse functies bij KPMG.  De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank.

Reageer op dit artikel