nieuws

De Goudse al gestart met verzuimcampagne 2007

Archief

De Goudse wil werkgevers die overwegen per 1 januari over te stappen op een (nieuwe) verzuimoplossing, snel over de streep trekken. De maatschappij maakt er geen geheim van dat ze hiermee de concurrentie vóór wil zijn.

Bedrijven die al vóór 1 augustus de knoop doorhakken en kiezen voor VerzuimVizier van De Goudse profiteren van een premiegarantie tot 1 januari 2008. Bovendien hebben zij tot 1 januari 2007, bovenop hun nog elders lopende verzuimverzekering, gratis dekking voor de Interventiemodule en de Interventiekostenvergoeding. Deze laatste geeft recht op een vergoeding van maximaal _ 2.500 per verzuimgeval voor de kosten van preventie- en reïntegratieactiviteiten.
Het intermediair heeft dankzij de actie extra commerciële kansen, krijgt tijdens de actieperiode 5% extra afsluitprovisie en voorkomt volgens De Goudse een piekbelasting in het najaar.
Toespraak Briët
Op www.goudseverzuim.nl/verzuim
spreekt bestuursvoorzitter Franswillem Briët het intermediair in een ‘officiële verklaring’ toe. Omdat preventie- en reïntegratieactiviteiten hierbinnen een sleutelrol spelen en omdat de actie met onmiddellijke ingang beschikbaar is voor de werkgever, wordt zijn verklaring afgesloten met het actiemotto: “De Goudse gaat voor minder. Minder verzuim in ondernemend Nederland. En wel nu meteen.”
De Goudse biedt het intermediair een brede ondersteuning, onder meer in de vorm van verkoopbrieven, advertenties in ondernemersbladen en radiospots.
Turien & Co
Onder de naam Vroege Vogel Actie haakt assuradeurenbedrijf Turien & Co in op de campagne van De Goudse. “Het intermediair profiteert van dezelfde voordelen als bij de actie van De Goudse”, aldus Turien. Tevens organiseert de Alkmaarse assuradeur voor het intermediair een natuurwandeling inclusief ontbijt, als men voor 1 juli een VerzuimVizierpolis via Turien sluit.
De actie wordt gehouden onder leiding van Chantal van der Vaart, het nieuwe afdelingshoofd Inkomensverzekeringen bij Turien. Zij was daar teamleider Zorg.
Overigens wordt er binnen Turien hard gewerkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van de productlijn ziekteverzuim. “Met diverse partijen wordt gesproken over de uitbreiding van het assortiment en het bieden van extra service aan werkgevers. Tevens wordt aandacht geschonken aan de integratie van Zorg en Inkomen, die komend najaar bij het intermediair en de werkgevers geïntroduceerd zal worden.”

Reageer op dit artikel