nieuws

De formulieren stromen weer binnen

Archief

Binnen een week na ontvangst hadden al meer dan 12

000 abonnees van Assurantie Magazine de zogeheten wilsverklaring geretourneerd. Op zich lijkt dit veel, maar… het is nog niet eens de helft van wat er komen gaat. Alle CC-abonnees hebben tot 7 april de tijd het ontvangen formulier te retourneren. Wie verzuimt het formulier terug te sturen, verspeelt hiermee zijn/haar gratis abonnement. En dan blijken veel ‘nalatigen’ AM ineens te missen. De smoezen die dan opgevoerd worden om te verklaren waarom het formulier niet is teruggestuurd (‘welk formulier?’) zijn genoeg om een hele AM mee te vullen. Voor vragen omtrent deze periodieke wilsverklaringsoperatie, kan men contact opnemen met de afdeling klantenservice: 0172-466.844.

Reageer op dit artikel