nieuws

De favoriete sites van…Joop Rengers (De Europeesche)

Archief

Joop Rengers, commercieel directeur van de Europeesche – zelf spreekt hij van de nationale plezierverzekeraar – is veel op internet te vinden. Hij mag graag een virtuele acceleratie- en remtest doen in zijn favoriete Volvo, een digitaal kaartje versturen of al surfend ook nog aan golf doen.

www.omroep.nl
Op deze site veel medianieuws en nieuws op het moment dat ik dat wil. Uiteraard teletekst en lekker snel. Ik hoef namelijk als ik vluchtinformatie wil hebben niet te wachten tot die vierentwintig pagina’s met aankomsttijden van Schiphol langsgekomen zijn, maar kan direct naar de pagina die de vluchten geeft waarvan ik de tijden wil weten. Ook kan ik, als ik een keertje later thuis kom, zelf bepalen wanneer ik het journaal met filmbeelden wil bekijken.
www.startpagina.nl
Ik vind het vaak moeilijk om iets nauwkeurig te vinden op het web. Natuurlijk zijn er zoekmachines, maar deze site geeft prima gerubriceerd allerhande onderwerpen als doorlink. Erg handig en terecht een startpagina.
www.aex.nl
Regelmatig kom ik op deze site om naast koersen ook allerhande financieel nieuws tot me te nemen.
www.kaartenhuis.nl
Als regelmatig gebruiker van het internet vind ik het leuk af en toe iemand niet een gewoon berichtje te sturen, maar dat te doen met behulp van deze site. Kaarten in alle soorten en voor elke gelegenheid. Leuk medium om het internet wat persoonlijker te benutten.
www.volvo.nl
Als Volvoberijder kan ik op deze site op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij mijn merk en… ook achter de computer autorijden door een virtuele acceleratie- en remtest te doen.
www.cwlease.nl
Deze leasemaatschappij heeft een uitstekende en gedetailleerde routeplanner. En geeft eerlijk de beste route zonder rekening te houden met het aantal benzinepompen van een bepaald merk, waar men om begrijpelijke redenen veel automobilisten langs wil hebben.
www.minbuza.nl
Op deze site van het ministerie van buitenlandse zaken veel informatie voor reizigers en het zal u niet verbazen dat ik als directielid van een reis- en plezierverzekeraar daar goed op de hoogte gehouden wordt.
www.golfnet.nl
Dit is een site waar ik als golfer alles kan vinden wat ik voor deze sport nodig heb. Adressen, tips en nieuwtjes. Zo kan ik al surfend toch met golf bezig zijn.

Reageer op dit artikel