nieuws

De favoriete sites van¼Hein Aanstoot (London)

Archief

Hein Aanstoot, directeur van London Verzekeringen, vindt zichzelf niet zo’n internetfanaat. Als hij al een website bezoekt, dan is dat heel gericht en is zijn geduld beperkt, zo meldt hij. Desalniettemin bezoekt hij een aantal sites met enige regelmaat, zowel zakelijk als privé. Zo mag de Hiswa-site rekenen op zijn warme belangstelling. Ook zoekt hij op het web naar lekkere recepten.

www.dft.nl
Uitgebreide informatie over beurzen, koersen en achtergronden. Ik vind de site goed opgebouwd en de gegeven informatie voldoende. Gaat ’s ochtends naast het Financieele Dagblad in de opwarmronde mee, dus een bijna dagelijkse raadpleging.
www.directie.nl
Een zoekmachine, waar ik graag gebruik van maak. Eigenlijk meer een ingeslepen traject. Je begint een keer bij deze zoekmachine en blijft er vervolgens op terugvallen. Je raakt met de methodiek vertrouwd en als je dan meer dan eens succes hebt, krijg je het gevoel dat dit “jouw” site is voor de gewenste verkenningen.
www.atriserv.nl
Met een zekere regelmaat bezoek ik deze site om wat meer informatie over bepaalde bedrijven of branches te verkrijgen of om te zien of er bepaald nieuws te vinden is. Het makkelijke doorklikken naar de collega-maatschappijen is dan tevens een voordeel.
www.polis4u.nl
Een bijzonder interessante ontwikkeling. Een club die met veel overtuiging een virtueel assurantievolmachtkantoor heeft opgezet. Alles online en weinig onderbrekingen. Leuk om bij te blijven wat daar zoal gebeurt. Zal zich zeker verder uitbreiden.
www.hiswa.nl
Met het voorjaar voor de deur beginnen ook de kriebels voor het vaarseizoen weer. De Hiswabeurs is zo’n moment waarop je dat beseft. Het bezoekje aan de beurs twee weken geleden, heb ik wel voorbereid. Anders weet je niet wat je wilt zien. Zowel op het gebied van accessoires als op boten biedt deze site mogelijkheden. Bovendien is hij wat breder dan de site van een bepaalde werf. Voor je hobby moet je ook wat tijd nemen om te grasduinen in het woud van informatie.
www.recepten.nl
Sluit goed aan op een ander aangenaam aspect van het leven en wel het culinaire gebeuren. Niet alleen kun je hier een grote hoeveelheid recepten ophalen, je kunt ook je eigen al dan niet gedeponeerde culinaire uitvinding aan anderen ter beschikking stellen. Leuk als je eters krijgt en je zoekt eens iets anders.
www.allianz.de
Een voor ons bedrijf interessante site, waarop veel internationaal nieuws staat vermeld. Door hier een bezoekje te brengen, weten we aardig waar dit verre moederland zich zoal mee bezighoudt. Een goed georganiseerde informatiebron voor een ieder, die van dit internationale verzekeringsbedrijf op de hoogte wil blijven. Zowel Engels- als Duitstalig. Informatie op gebied van schade en leven, maar ook asset management komt uitgebreid aan de orde.

Reageer op dit artikel