nieuws

De favoriete sites van¼ Hubert Voskuijl (Generali)

Archief

Als directeur Schade en ICT van Generali volgt Hubert Voskuijl de mogelijkheden van internet nauwlettend. Virtuele verzekeraars volgt hij op de voet. Verder speelt hij online bridge, checkt hij zijn beleggingsresultaten en zoekt hij uit wat de snelste vliegroute is naar een andere Europese vestiging van Generali.

www.aex.nl
Daar ga ik altijd even langs om te kijken wat mijn beleggingen doen. Door mijn portefeuille in te voeren, krijg ik up-to-date de juiste waarde. Regelmatig raadplegen dus.
www.hfd.nl
Een financieel dienstverlener zonder het Financieele Dagblad is als een huis zonder deur. Deze site houdt mij op de hoogte van het nieuws in de financiële wereld.
www.polisforyou
Uiteraard ben ik nieuwsgierig hoe de virtuele verzekeraars zich ontwikkelen. Het sluiten van verzekeringen via het net lijkt zich vooralsnog te beperken tot de zogenaamde ‘simple risks’. Daarom is er geen reden voor bezorgdheid voor het professionele intermediair. Voor een persoonlijk advies zal er altijd een markt zijn. Dat neemt niet weg dat e-commerce een interessante ontwikkeling is, die ik uit hoofde van mijn functie nauwlettend volg.
www.ineas.nl
Een van de eerste verzekeraars op het internet en daarom natuurlijk interessant om te volgen.
www.atriserv.nl
De site voor verzekeraars en tussenpersonen. Wij zijn niet voor niets aandeelhouder! Veel informatie, overzichtelijk gerangschikt.
www.gdv.nl
Oftewel de Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft: ook voor de Nederlandse verzekeraars valt er veel informatie te vinden.
www.belastingdienst
Omdat ik wil weten of zij het mij echt wel makkelijk maken!
www.bridge.nl
De officiële Nederlandse bridge site. Mijn vader heeft mij niet alleen liefde voor het verzekeringsvak bijgebracht, maar ook voor bridge. Als ik wil weten hoe mijn club er voor staat, ga ik naar www.bridgewebnl.com/clubs/b3. Op deze site zijn de uitslagen te volgen.
www.go.to/stepbridge
De eerste Nederlandse site waar online gebridged kan worden. Op de Amerikaanse sites was dat al mogelijk, maar het tijdsverschil met Amerika maakte het spelen soms knap vermoeiend! Deze site bevindt zich nog in een testfase, maar er kan al volop gespeeld worden.
www.spaansleren.nl
Voor zowel de zomer als de winter is Spanje een ideaal vakantieland. Voor iedereen met een passie voor Spanje is deze site een aanrader.
www.flightplanner.com
Regelmatig vlieg ik naar andere Europese Generali-vestigingen waar wij veel mee samenwerken met name op het gebied van ICT. Deze flightplanner is uitermate geschikt om de snelste vluchtroute te kiezen. Kan ik meteen zien hoe de weerscondities tijdens mijn vlucht zijn.

Reageer op dit artikel