nieuws

‘De DIN-deelnemers moeten zich vrij en happy voelen’

Archief

INHOUD Achmea: wellicht groeit Eureko uit tot multinational 4 Alpha Spaar Partners in zee met Tiel Utrecht 5

De kantoren die deel uitmaken van het Dutch Insurance Network (DIN) zijn zelfstandige ondernemers die zich profileren onder eigen naam en een eigen uitstraling hebben. ,,We blijven buiten hun zaken met verzekeraars. We weten de omvang van het premie-inkomen van de deelnemers niet en weten niet bij welke verzekeraars ze sluiten. DIN is gewoon een marketing-netwerk”. Een interview met DIN-directeur Joep van den Eijkel begint op pagina 12. Aantal gebruikers Hypotheek Data Netwerk neemt toe 6 ‘Reclame Gezins Zekerheids Plan van Dela misleidend’ 11 Viersporen-beleid Interpolis bij aanpak van autotekening 17 Erasmus: speciaal tarief voor bedrijfsspaarders 19 Open brief aan SEA over bedroevend niveau examens 22 Zorgverzekeraars tegen Borst: geen verplichte convergentie 25 Arag wil advocatenmonopolie helemaal niet afschaffen 31 RUBRIEKEN Commentaar…………….2 Persoonlijkheden……….9 Open forum……………22 Buitenland……………33 Respons………………36 Jurisprudentie………..37 Evenementen…………..55

Reageer op dit artikel