nieuws

De Bruin kandidaat- voorzitter NVA

Archief

Dick de Bruin, directeur/eigenaar van Kettlitz & Deenik in Nieuwegein is de beoogde nieuwe voorzitter van de NVA. De Ledenraad van de tussenpersonenorganisatie heeft zijn kandidatuur unaniem goedgekeurd.

De algemene ledenvergadering van de NVA neemt op 22 maart een besluit over de voordracht van De Bruin (58) tot voorzitter.
NVA-commissie ‘Nieuwe voorzitter’, die als opdracht had in de branche, en bij voorkeur in de eigen ledenkring, een of meer geschikte kandidaten te zoeken. “Met de keuze voor De Bruin is de commissie daarin geheel geslaagd”, aldus NVA-directeur Niels Mourits.
vanaf 1 januari 1999 had vervuld. Hij was eerder bestuurslid van de NVA en van de organisatie van gevolmachtigde agenten NVGA. Het NVA-voorzitterschap combineert hij met zijn werk als directeur van Kettlitz & Deenik (35 medewerkers).
Dick de Bruin

Reageer op dit artikel