nieuws

De Beijer in handen van touw

Archief

Touw Holding heeft de aandelen overgenomen van expertisebureau De Beijer (acht werknemers), met kantoren in Rotterdam en Maasbracht. Volgend jaar zal de Rotterdamse vestiging van het bureau worden samengevoegd met die van Touw en Zinkweg.

Drijfveren voor de overname van de aandelen van De Beijer waren volgens Touw onder meer: continuering van het expertisebureau gezien de leeftijd van directeur-eigenaar Herman Wegman, kostenbesparing door het verhogen van de efficiency van de aangesloten kantoren, en verbetering van de dienstverlening door het gebruik van het specialisme van alle twintig experts die inmiddels bij de diverse bureaus werkzaam zijn.
Herman Wegman blijft tot het eind van dit jaar – samen met Jan Kouwen van Touw – leiding geven aan het bureau in Rotterdam. Het kantoor in Maasbracht staat sinds afgelopen week onder leiding van Arnold Warmerdam, afkomstig van Touw.
Touw Holding is eigenaar van D. Touw expertise- en ingenieursbureau met kantoren in Rotterdam, Groningen, Rotterdam-Maasvlakte. Ook tot de holding behoren het Rotterdamse expertisebureau Zinkweg (sinds 1980) en Touw-Jansen in Antwerpen (sinds 1995).

Reageer op dit artikel