nieuws

De Argonaut (Kamerbeek) gooit de trossen los

Archief

De ruim driehonderd medewerkers van Kamerbeek Groep hebben vorige week op ludieke wijze intrek genomen in het nieuwe kantoorpand De Argonaut aan het Stationsplein in Amersfoort

Vanuit zeven locaties in de Keistad vormden de medewerkers een menselijke keten van meer dan een kilometer naar het nieuwe kantoor. Via deze keten werden de laatste verhuisdozen doorgegeven. Na aankomst van de allerlaatste doos verrichtte Jarmila Kamerbeek, echtgenote van Cees Kamerbeek (midden) de ‘doop’ van De Argonaut, het karakteristieke gebouw dat vanuit de lucht de contouren heeft van het schip De Argo waarmee vijftig helden uit de Griekse mythologie een wereldreis vol avonturen maakten. De officiële opening van het hoofdkantoor vindt later dit jaar plaats.

Reageer op dit artikel