nieuws

De Amersfoortse wijst op haar gratis pechservice

Archief

De Amersfoortse heeft het met haar samenwerkende intermediair gewezen op de gratis pechservice die gekoppeld is aan de verzekering van auto’s die minder dan drie jaar oud zijn alsmede alle auto’s waarvoor een volledige cascodekking bestaat.

Zonder de naam te noemen, refereert De Amersfoortse aan de eind vorig jaar met tamtam naar buiten gebrachte pechservice van de Zwolsche Algemeene als tegenhanger van de Wegenwacht. “In tegenstelling tot de Wegenwacht en de hierboven genoemde verzekeraar is onze pechservice geheel gratis meeverzekerd”, brengt De Amersfoortse in herinnering.
De hulpverlening geldt bij pech buiten de eigen woonplaats. De verzekerde die met pech staat, meldt zich bij SOS International, bijvoorbeeld via de bekende gele praatpalen (die eigendom zijn van Rijkswaterstaat).

Reageer op dit artikel