nieuws

De Amersfoortse vernieuwt aov ondernemers

Archief

De Amersfoortse heeft de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen uitgebreid.

Eerder dit jaar verlaagde de Fortis-dochter al de tarieven van de zelfstandigen-aov. De keuringsgrens is fors verhoogd: van _ 32.000 naar _ 84.000 bij een gelijkblijvende uitkering en naar _ 52.000 bij een klimmende uitkering. Het criterium beroepsarbeidsongeschiktheid blijft ook bij verkoop van het bedrijf zonder overleg gelden. De aanvangskorting geldt voortaan voor iedereen (voorheen alleen voor starters) en de verhogingsregeling is verbeterd. Voor de aov is voortaan tevens variabele provisie van toepassing; ook is het pakket diensten waarvan de verzekerde met de Preventiecheque gebruik kan maken, uitgebreid. Bij de Vaste Bedragen AOV is voortaan beroepsarbeidsongeschiktheid het criterium voor uitkering.

Reageer op dit artikel