nieuws

De Amersfoortse verlengt bonusactie

Archief

De Amersfoortse heeft de tijdelijke bonusactie voor het 1.2.3-Pensioen verlengd tot 1 april van dit jaar.

Oorspronkelijk zou de actie – in oktober aangekondigd met een blik bruine bonensoep – tot en met 31 december 1997 duren. De bonusuitkering op de lijfrente- en spaarverzekeringen wordt nu met drie maanden verlengd.
De bonus bestaat bij de guldensvariant van het 1.2.3-Pensioen uit een extra uitkering van 0,2% van het verzekerde kapitaal van de premiebetalende basisverzekering, maal de duur (in hele jaren, naar beneden afgerond). Voor de beleggingsvariant geldt een bonus van 0,2% van het voorbeeldkapitaal maal de duur van de verzekering, uitgaande van een 100%-belegging in het Mixfonds.
De offerteprogramma’s voor het 1.2.3-Pensioen en de Beleggingsverzekeringen worden hierop aangepast.

Reageer op dit artikel