nieuws

De Amersfoortse komt met collectief pensioen

Archief

De Amersfoortse heeft zijn pensioenassortiment gecompleteerd met het Collectief Pensioen, met unit-linked/universal-lifekenmerken.

Binnen het nieuwe Collectief Pensioen zijn vrijwel alle dekkingen mogelijk. De geïnvesteerde premies kunnen, ook voor wat betreft het nabestaandenpensioen, gegarandeerd worden in het Amersfoortse Mixfonds of Obligatiefonds. De nieuwe collectieve pensioenverzekering kan volgens De Amersfoortse goed als basis fungeren voor het employee-benefitsconcept: het Amersfoortse PersoneelsPlan (APP).
Van de ingelegde premies wordt 90% geïnvesteerd: “een hoog investeringspercentage”, aldus De Amersfoortse. De beloning voor de tussenpersoon bestaat uitsluitend uit doorlopende provisie. Het product is tijdens vijf ontbijtsessies geïntroduceerd, waarbij 250 tussenpersonen onder meer werden bijgepraat door pensioenhoogleraar Eric Lutjens.
Invullers van één van de ontbijtsessie van De Amersfoortse (vlnr): Frank Elbring (De Amersfoortse), hoogleraar pensioenrecht Eric Lutjens, Peter Scholten (De Amersfoortse) en cabaretier Pieter de Rijk.

Reageer op dit artikel