nieuws

DBV-motortocht voor goed doel

Archief

DBV Hypotheken houdt op zaterdag 10 september de DBV Motortocht. Intermediairs zijn uitgenodigd om met de eigen motor mee te rijden en tevens een goed doel te steunen. Het goede doel is dit jaar KiKa (Kinderen kankervrij). KiKa werft fondsen, waarmee onderzoek wordt verricht naar therapieën voor een betere behandeling en genezing van kinderen. Het is de bedoeling dat deelnemers zichzelf (laten) sponsoren. Daarbij wordt gedacht aan minimaal 10 eurocent per kilometer. De tocht is circa 225 km. DBV zal het ingezamelde bedrag verdubbelen.

De tocht start om 9.00 uur in Zeist en leidt door het plassengebied van het hart van Nederland naar Leerdam. Hier wordt de dag afgesloten met een barbecue. Rond 23.00 uur eindigt het programma. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 15 augustus. Met vragen kan men terecht bij Pieternelle Vlaanderen (tel. 030-880.02.65).

Reageer op dit artikel