nieuws

DBV Leven komt met nieuw hypotheeklabel

Archief

DBV Leven komt binnen een half jaar met een hypotheekarrangement onder een nieuw label.

Bij het nieuwe arrangement zal het moederbedrijf Credit Suisse de geldgever zijn (DBV behoort tot DBV Winterthur, een dochter van Credit Suisse). Marketingmanager Paul Wessels kan in dit stadium niet meer over het product zeggen.
Het premie-inkomen van DBV Leven steeg vorig jaar met 20% tot f 224,6 mln. Het inkomen uit periodieke premies groeide met 11% tot f 128,9 mln. Het inkomen uit koopsommen steeg met 34% naar f 95,7 mln. De winst na belasting kwam uit f 5,2 mln; 2% meer dan in 1999. Het balanstotaal bedroeg eind 2000 f 992,9 mln.
Voor dit jaar verwacht DBV Leven (91 medewerkers) een groei conform de afgelopen jaren.

Reageer op dit artikel