nieuws

DBV in zee met DIN-kantoren

Archief

DBV Verzekeringen en Dutch Insurance Network (DIN) gaan vanaf volgend jaar samenwerken. De bij DIN aangesloten assurantietussenpersonen kunnen dan levenproducten van DBV sluiten. In een later stadium worden daar hypotheken aan toegevoegd.

Tijdens het DIN-congres ‘Verzekerde Topprestaties’ in Amersfoort vond de ondertekening van de overeenkomst plaats door Marcel Nijholt van DBV en Joep van den Eijkel. In een later stadium worden daar hypotheken aan toegevoegd. Belangrijkste reden voor DBV om te gaan samenwerken met DIN is de uitbreiding van het netwerk.
De twaalfde editie van het DIN-congres stond in het teken van transparantie. Met als titel ‘Kan het nog transparanter?’ zagen zo’n 750 congresbezoekers een bonte verzameling sprekers aan zich voorbij trekken, waaronder Erica Terpstra en futuroloog Paul Ostendorf.
DIN Direct
Vlak voor het einde van de dag gaf DIN-directeur Joep van den Eijkel een korte presentatie over DIN Direct, een nieuw en mobiel internetconcept voor het intermediair. Het systeem bestaat uit een aantal onderdelen, zoals een CRM-programma, de Klik&Sluitmodule van Voogd & Voogd en de klantprofielmodule van Infa. De modules zijn onderling met elkaar verbonden waardoor eenmalige invoer mogelijk is. DIN Direct bevat ‘adviesgereedschap’, ondersteuning bij het opstellen van klantprofielen, offertesoftware, gereedschap om de eigen portefeuille te analyseren en een lead-generator. Vanaf 1 januari 2007 krijgen de toprelaties van DIN een speciale mobiele telefoon waarmee ook onderweg naar een klant toegang tot het systeem kan worden verkregen.
Van den Eijkel kondigde tevens aan dat DIN volgend jaar op verschillende manieren gaat testen hoe klantvriendelijk de leden in feite zijn. Met een ‘knock-out’-systeem blijven de tien meest klantvriendelijke leden over, die tijdens het congres van volgend jaar in de schijnwerpers zullen worden gezet.
Ook in de openingsact, waar een danseres in een grote doorschijnende ballon deel van uitmaakte. Uiteindelijk bevrijdde ze zichzelf door de ballon met een grote knal kapot te prikken. Hoe ze er ooit is in gekropen, bleef een raadsel voor de toeschouwers .

Reageer op dit artikel