nieuws

DASxtra: extra juridische service voor verzekerden

Archief

DAS Rechtsbijstand is afgelopen week op beperkte schaal begonnen met de introductie van een internetservice voor zijn klanten: DASxtra. Deze juridische service komt boven op de rechtsbijstandverzekering en bestaat uit nuttige informatie, tests, tips en adviezen.

DASxtra biedt zowel claimende als niet-claimende klanten adviezen waarmee conflicten kunnen worden voorkomen. De behoefte aan dergelijk advies is groot, zo blijkt uit de 90.000 telefoontjes die DAS jaarlijks krijgt te verwerken.
DASxtra is gericht op particuliere verzekerden. Zij ontvangen een toegangscode voor de DASxtra-site. Deze site (www.dasxtra.nl) speelt een centrale rol en bevat juridische informatie, adviesmogelijkheden, zoals een risicoscan, een vergunningwijzer en een zogeheten documentencheck. Klanten kunnen met DASxtra ook gebruikmaken van aantrekkelijke voordeelregelingen, zoals vergaand persoonlijk juridisch advies of de Kluwer Belastinggids met 20% korting.
Afgelopen vrijdag is de voorintroductie begonnen onder 10.000 klanten van tussenpersonen. Medio april is de introductie aan álle klanten van het intermediair dat met DAS samenwerkt.

Reageer op dit artikel