nieuws

DAS geeft cadeaus in ruil voor spaarpunten

Archief

Na de zegeltjes van het pompstation, de Airmiles en de Rocks is ons land een nieuw spaarsysteem rijker: het Polispunten Cadeauplan van DAS.

Er zijn al zo’n vierhonderd tussenpersonen die de spaarpunten van de rechtsbijstandverzekeraar verzamelen. De ‘polispunten’ zijn te verkrijgen bij zowel het afsluiten als het prolongeren van DAS-polissen.
In ruil voor de punten biedt DAS “een breed assortiment cadeaus”, variërend van horloges, verrekijkers en tv-toestellen tot luxe taarten en een tripje per luchtballon. Volgens de winnaars van het eerste cadeau, assurantiekantoor Hulskes uit Egmond aan de Hoef “is het cadeauplan echt een programma voor alle medewerkers. De juiste medewerkers worden hiermee voor hun inzet en motivatie beloond”.
Het personeel van assurantiekantoor Hulskes is verguld met de bij DAS ‘gespaarde’ taart.

Reageer op dit artikel