nieuws

DAS biedt rechtsbijstand in pakket voor Focwa-leden

Archief

Aan het Focwa Zekerheidspakket, een pakketverzekering voor de branchevereniging van carrosseriebedrijven Focwa (2.100 leden), is een rechtsbijstanddekking van DAS toegevoegd.

Het pakket is onderdeel van de Focwa Verzekeringsdienst, verzorgd door Schouten Zekerheid. De premie is volgens DAS 5% tot 10% lager dan bij de reguliere bedrijfsdekking. “Normaal gesproken is de premie voor bedrijven gebaseerd op de omzet en de loonkosten. Binnen het Zekerheidspakket wordt alleen uitgegaan van het aantal werknemers”, zegt accountmanager Geert van Eijk van DAS.
De voorwaarden zijn op twee punten uitgebreid ten opzichte van de standaard rechtsbijstanddekking voor bedrijven. “Bij schadeherstelbedrijven is contractuele bijstand normaal gesproken voor een groot deel beperkt. Geschillen met klanten of met verzekeraars over overeenkomsten zijn dan niet gedekt. Die dekking geldt voor de Focwa-bedrijven wel.” Daarnaast is de rechtsbijstanddekking ook van toepassing op auto’s die tijdelijk in het bedrijf aanwezig zijn, bijvoorbeeld voor reparatie.
Commercieel directeur Pim Kuit en senior accountmanager Geert van Eijk van DAS Rechtsbijstand (v.l.n.r.) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst met salesmanager Marco Dammers en volmachtdirecteur Sandra de Boer van Schouten Zekerheid.

Reageer op dit artikel