nieuws

DAK vernieuwt lijfrentefaciliteit

Archief

DAK heeft de lijfrentefaciliteit op het eigen extranet vernieuwd, waardoor de coöperatie de leden naar eigen zeggen nu de scherpste offerte kan bieden.

De faciliteit, die ruim een jaar terug werd geïntroduceerd, vergelijkt nu maandelijks een aantal aanbieders en kiest daaruit de beste vijf aanbiedingen. De groep bestaat nu uit negen verzekeraars: Aegon, De Amersfoortse, DBV, Delta Lloyd, Erasmus, Fortis ASR, Nationale-Nederlanden, Reaal en Zwitserleven. “De criteria waarop wij de beste offertes selecteren, zijn de aantrekkelijkheid van de propositie en de snelheid van het offerteproces”, zegt operationeel directeur Tim Schoonbergen in DAK Magazine.
De lijfrentefaciliteit levert voor _ 25 binnen 48 uur vijf offertes. “Op sommige dagen worden meer dan honderd offertes uitgebracht.”

Reageer op dit artikel