nieuws

DAK komt met hypotheek voor afwijkende aanvragen

Archief

Leden van coöperatie DAK kunnen nu de Expertise Hypotheek sluiten (geldgever: MNF Bank). Dit product is gericht op aanvragen die afwijken van de standaard acceptatienormen.

Met de Expertise Hypotheek, een verzamelnaam voor diverse hypotheekvormen, denkt DAK minder vaak ‘nee’ te hoeven verkopen. “MNF geeft ons de flexibiliteit die andere banken niet bieden”, zegt adjunct-directeur Tim Rijvers. “Als een hypotheek elders niet ondergebracht kan worden, gaat MNF voor ons kijken of zij de lening wel kunnen sluiten. Daarnaast is het de bedoeling dat het intermediair vooraf al gaat inschatten of een aanvraag in aanmerking komt voor de Expertise Hypotheek. Maar die ervaring moeten de leden nog opdoen met MNF.”
DAK profileert zich voortaan overigens als ‘DAK Intermediairscollectief’. “Daarmee willen we meer leden gaan werven. We starten ook een reclameoffensief”, aldus woordvoerster Karen Bermon.

Reageer op dit artikel