nieuws

Dagelijkse nieuwspagina voor intermediairsites

Archief

De Amsterdamse uitgeverij In General wil voor financiële dienstverleners een nieuwsrubriek op hun Internet-site verzorgen. De moderne techniek maakt het mogelijk dat de nieuwspagina wordt aangepast aan de stijl van de betrokken site.

Dienstverlenende bedrijven die een Internet-site hebben, willen vanzelfsprekend dat hun relaties deze site frequent bezoeken. Een beproefd middel is een nieuwsrubriek. Veelal wordt hier enthousiast mee begonnen, maar wordt het actueel houden van de rubriek al gauw een groot probleem. En ‘oud nieuws’ is funest voor de populariteit van een site.
In General heeft daarom afgelopen dinsdag haar Euroweb gelanceerd. Het gaat om een interactieve nieuwsdienst die wordt gekoppeld aan de website van het intermediair.
Behalve met dagvers financieel nieuws moeten de cliënten van het intermediair worden gelokt met een actuele tickertape van de AEX. Voorts komt er behalve een ‘tip van de week’ ook een doorzoekbaar archief op de betrokken nieuwspagina.
Een jaarabonnement kost f 2.995; er zijn eenmalige koppelingskosten ten bedrage van f 502. In General kan ook zorgen voor een periodieke nieuwsbrief via e-mail. Hiervan bedragen de kosten f 279 per 250 cliënten. Voor meer informatie: tel. 020-4.200.300.

Reageer op dit artikel