nieuws

Dagblad Trouw in zee met Independer

Archief

Independer en Trouw zijn een samenwerking aangegaan, waarbij Independer voor het eerst haar gehele productenscala ter beschikking stelt aan de website van een dagblad.

Independer biedt de bezoekers het online vergelijken aan van eenvoudige producten zoals spaarrekeningen, leningen, auto-, zorg-, woon- en reisverzekeringen. Maar ook voor het vergelijken van en advies over meer complexe producten als hypotheken, koopsompolissen, direct ingaande lijfrenten en overlijdensrisicoverzekeringen kan de Trouw-lezer er terecht.
Beide partijen verwachten veel van de samenwerking. Het profiel van de Trouw-lezer zou goed aansluiten bij dat van de Independer-bezoeker: zelfbewust, kritisch en onafhankelijk. “Kortom, mensen die hun eigen koers willen bepalen.”

Reageer op dit artikel