nieuws

D. Touw Expertise tekent Erecode 2000

Archief

Het Rotterdamse bureau D. Touw Expertise claimt als eerste de Erecode 2000 van het Millennium Platform te hebben ondertekend.

De Erecode 2000 is een verklaring waarmee bedrijven kunnen onderschrijven dat zij actief bezig zijn met de aanpak van het millenniumprobleem. Tevens spreken ondertekenaars daarin uit alle informatie daarover te verstrekken aan derden die daarbij een reëel belang hebben. Openheid is een belangrijk onderdeel van de code, zegt directeur Maup Hoppzak van Touw Expertise. “Wij geven al geruime tijd voorlichting aan cliënten over mogelijke gevolgen van het millenniumprobleem.”
Touw Expertise is een onderdeel van Touw Holding waartoe ook de expertisebureaus K. Zinkweg, De Beijer in Rotterdam, en Touw Jansen in Antwerpen behoren.

Reageer op dit artikel