nieuws

CZ zorgprijs

Archief

CZ stelt _ 50.000 ter beschikking voor de Zorg-kan-altijd-beter-prijs 2006, die bedoeld is voor zorgaanbieders die zich inzetten voor zeggenschap van de patiënt. De prijs bestaat uit een subsidieregeling voor projecten en een stimuleringsprijs voor de drie projecten die het meest hebben bijgedragen aan het versterken van de positie van de patiënt.

Preventietrainingen
Delta Lloyd biedt in samenwerking met Keurcompany ondernemers twee preventietrainingen met korting. Voorwaarde is dat zij via PersoniQ twee nieuwe zorg-, WIA- of verzuimproducten sluiten of bij een lopende polis een van deze verzekeringen sluiten. De actie loopt tot 1 juli 2007. De ondernemer ontvangt een korting ter waarde van 5% van de jaarpremie van de gesloten polissen.
WGA-korting De Goudse
De Goudse biedt tussenpersonen die voor hun eigen medewerkers een collectieve
WGA-gatpolis sluiten tot 25% premiekorting. De verzekeraar hield zo’n zelfde actie met de WIA-aanvullingsverzekering.
Ook kantoren die nu (nog) geen zaken doen met De Goudse komen in aanmerking voor dit speciale tarief.
Diabeteszorg
CZ heeft met huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg afspraken gemaakt om de kwaliteit van de diabeteszorg te verbeteren. Afgesproken is dat huisartsen een coördinerende rol krijgen en dat voor een all-in tarief de diabetespatiënt vier maal per jaar wordt gecontroleerd.

Reageer op dit artikel