nieuws

CZ-groep weet nu hoe laat het is

Archief

Na een gesprek met B. Hilberts van de Economische Controledienst is de CZ-groep vorige week onmiddellijk gestopt met het aanbieden van een ‘sprekend’ horloge aan studenten die vóór 1 januari 1997 bij haar een ziektekostenverzekering sluiten. Een op stapel staande mailing gaat niet meer de deur uit.

Diverse intermediairs waren bij AM ‘in de fax geklommen’, nadat zij kennis hadden genomen van het mei-nummer van de Gezondheidskrant van de CZ-groep die in een groot gebied huis-aan-huis was verspreid. Hilberts, die het blad ook thuis had ontvangen, had inmiddels al met CZ een afspraak gemaakt voor een gesprek. CZ zei zich niet gerealiseerd te hebben, dat de actie strijdig is met art. 16 van de Wabb (retourprovisie). “Sinds kort doen we op grotere schaal zaken met tussenpersonen. Er is bij ons nog weinig ervaring met wat wèl en wat niet mag”, aldus een woordvoerder van CZ.

Reageer op dit artikel