nieuws

CZ geeft medicijnkorting aan verzekerden

Archief

Zorgverzekeraar CZ geeft verzekerden één euro per ingeleverd herhaalrecept als zij gebruik maken van voorkeursapothekers. Verzekerden moeten dan minimaal vier recepten per jaar inleveren bij de apotheken van Etos. CZ wil dit bedrag de komende jaren verhogen.

De lagere medicijnprijzen en kortingen worden nu gebruikt om de premies voor alle verzekerden te beperken. Met de directe bonus wil CZ klanten die bewust kiezen voor voorkeursapothekers extra belonen.
Nu kunnen alleen CZ-verzekerden in Den Bosch en Amersfoort profiteren van de bonus. In die plaatsen zijn apotheken van Etos gevestigd. CZ is nog in gesprek met andere apotheken in Zuid-Nederland over een vergelijkbare bonus. Etos heeft de intentie om in de toekomst haar apotheekservice landelijk aan te bieden. 

Reageer op dit artikel