nieuws

CZ en provincies

Archief

Zorgverzekeraar CZ en tien provincies hebben een akkoord bereikt over een collectieve zorgverzekering voor 30.000 provincie-ambtenaren, gepensioneerden en hun gezinsleden. CZ en IZA kwamen als beste zorgverzekeraars uit de bus na een aanbesteding, waaraan zeven zorgverzekeraars meededen.

Slipcursus
Studenten die vanaf 1 januari 2007 een Studentenpolis bij Zilveren Kruis sluiten, krijgen een waardebon voor een gratis slipcursus van de ANWB. Heeft de student geen rijbewijs, dan kan de waardebon ingeleverd worden bij een ANWB-rijschool en krijgt hij drie gratis lessen bij de boeking van een rijopleiding inclusief CBR-examen.
Mijn Polismap
Voogd & Voogd brengt een nieuwe versie uit van Mijn Polismap. Hiermee kunnen consumenten hun verzekeringen – maatschappijonafhankelijk – beheren. Afgelopen jaar deed het bedrijf een proef met Mijn Polismap, dat inmiddels door 180 tussenpersonen is afgenomen. De digitale polismap heeft ook een digitale adviseur die de tussenpersoon wijst op verkoopmomenten.
Nieuw adres
Hienfeld Assuradeuren heeft een nieuw adres gekregen doordat de gemeente Amsterdam heeft besloten de Drentestraat om te dopen in de Tommaso Albinonistraat. Hienfeld is gevestigd op nummer 5.

Reageer op dit artikel