nieuws

CVB Bank introduceert vernieuwde promotiewinkel

Archief

Via de link www.cvbpromotiewinkel.nl biedt CVB Bank haar intermediairs vanaf 18 mei de mogelijkheid om digitaal gepersonaliseerd communicatiemateriaal te bestellen van nagenoeg alle producten en diensten in het assortiment. De bestelde materialen worden voorzien van naam- en adresgegevens, logo en soms ook een foto van het pand of de medewerkers van het assurantiekantoor. Met een loginnaam en wachtwoord komen intermediairs op hun eigen, afgeschermde deel van de CVB Promotiewinkel terecht.  

Dit digitale medium is voor intermediairs van CVB Bank niet helemaal nieuw. De afgelopen twee jaar werd de CVB Promotiewinkel al regelmatig ingezet voor landelijke campagnes en konden intermediairs enkele standaard leaflets bestellen. Het assortiment is nu uitgebreid met leaflets, advertenties, artikelen, verkoopbrieven en belscripts. Ook is er een marketingvraagbaak aan toegevoegd.
Intermediairs die vóór 1 juli 2005 inloggen, dingen mee naar één van de tien cheques die CVB Bank verloot. Een cheque geeft recht op € 250 korting bij bestellingen uit de digitale promotiewinkel.

Reageer op dit artikel