nieuws

CVB bank houdt zomeractie

Archief

De hypotheekportefeuille van CVB Bank heeft de grens van € 3 mld overschreden. “Dat is een verdubbeling ten opzichte van 2000. Uniek in hypothekenland is de gegarandeerde verwerkingstijd van dossiers van vijf of tien dagen en het werken met een vaste acceptant”, zegt de SNS Reaal-dochter.

CVB Bank, die haar producten afzet via vierhonderd tussenpersonen, houdt deze zomer een actie voor iedereen die informatie over hypotheken opvraagt. Potentiële klanten krijgen een actiecode die kans biedt op onder meer een jaar gratis wonen.  De actie loopt tot eind augustus. CVB intermediairs ontvangen daarnaast in juli extra bemiddelingsprovisie voor eerste hypotheken met een leensom van minimaal € 75.000. “Daarbij staat het getal 400 centraal”, licht de bank toe.
 

Reageer op dit artikel