nieuws

Cursus recente jurisprudentie

Archief

Het Assurantie Opleidingscentrum (AOC) organiseert in samenwerking met het Verzekeringsinstituut van de Erasmusuniversiteit de cursusbijeenkomst ‘Recente Jurisprudentie Verzekeringsrecht’.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 31 oktober 1995 van 18.30 tot 21.30 uur in het Beursgebouw World Trade Centre te Rotterdam. De kosten zijn 150 gulden. Tijdens de bovengenoemde bijeenkomst wordt een overzicht gegeven van het gehele verzekeringsrecht. Het AOC organiseert eveneens een cyclus jurisprudentie bij de afzonderlijke verzekeringsbranches. In deze cyclus jurisprudentie per branche wordt specifiek ingegaan op de ontwikkelingen in een vakgebied. Voor verdere informatie: AOC, Beursplein 37, Postbus 30169, 3001 DD Rotterdam, telefoon: 010-405.32.66.

Reageer op dit artikel