nieuws

Cursus meet- en richtsystemen voor autoschade-experts

Archief

De Commissie opleidingen van het Niav (Nederlands Instituut van Automobiel- en Verkeersongevallendeskundigen) organiseert in nauwe samenwerking met de Stichting Vakopleiding Carrosseriebedrijf zes tweedaagse cursussen onder de noemer ‘Meetsystemen ten behoeve van schadediagnose en/of herstel’.

Nadruk ligt op de analyse van de autoschade. Daarnaast besteedt de cursus aandacht aan carrosserieconstructies, vervormingen daarvan na een botsing, basisbegrippen, diverse meet- en richtsystemen voor herstel van de carrosserie, wielstanden en uitlijnen.
De cursussen vinden plaats in de regionale opleidingscentra in Sassenheim en Utrecht op 20/21 en 26/27 september en 1/2, 7/8, 22/23 en 28/29 november.
De kosten bedragen f 550 voor leden van zowel Niav als Nivre, f 650 voor leden van of Niav of Nivre en f 800 voor niet-leden.
Informatie en inschrijvingen: (uitsluitend maandag en dinsdag) Niav-secretariaat Utrecht, tel. 030-265.11.86.

Reageer op dit artikel