nieuws

Cursus Medische Acceptatie in november van start

Archief

Op 14 november start bij Nibe-SVV de cursus Medische Acceptatie en/of Claimbehandeling Leven/AOV. De cursus is bestemd voor medewerkers van verzekeraars die werkzaam zijn als medisch acceptant of schadebehandelaar van levensverzekeringen of AOV.

in staat zijn om meer zelfstandig een risicobeoordeling uit te voeren volgens de vereiste procedure voor de medische acceptatie van een levensverzekering en/of AOV. Ook kunnen zij dan zelfstandig beter beoordelen of op basis van de gegevens een schade-uitkering gedaan moet worden. De cursus bestaat uit twee verplichte basismodules: ‘Algemene en juridische aspecten’ en ‘Ziektes/aandoeningen en hun consequenties voor acceptatie en claimbehandeling leven/AOV’. Na het volgen van deze twee modules kan de cursist kiezen voor één van de twee vervolgmodules: ‘Medische acceptatie leven/AOV’ of ‘Claimbehandeling leven/AOV’. De kosten van de cursus bedragen f 8.000. Voor meer informatie: Nibe-SVV, Angela Promes, telefoon 020-520.86.37.

Reageer op dit artikel