nieuws

Cursus beleggen voor intermediair

Archief

Het bedrijf Presentation Style en de Amsterdamse Academie hebben samen een tweedaagse beleggingscursus voor het intermediair ontwikkeld.

Het is een praktijkgerichte cursus waarin onder andere derivaten zoals opties, warrants, termijncontracten, converteerbare obligaties, maar ook beleggingsfondsen behandeld worden.
De cursus is met name ontwikkeld voor de assurantie-adviseur die weleens wat met beleggen heeft gedaan of zich realiseert dat zijn kennis gegeven de huidige ontwikkelingen in de markt onvoldoende is meegegroeid.
Door het praktijkgerichte karakter van de cursus, die in augustus van start gaat, kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. De kosten bedragen f 1.290.
Presentation Style (PS) is een bureau dat zich met een ‘service-pakket’ richt op het financiële intermediair. Zo helpt PS tussenpersonen onder andere met marketingcommunicatie, maar worden er ook presentaties aan de eindconsument gegeven over geldzaken. De Amsterdamse Academie verzorgt al jaren een opleiding Personal Financial Planning.
Meer informatie: tel. 020-27.42.92.

Reageer op dit artikel