nieuws

Cursus assurantiebeurs

Archief

De opleidingsinstituten AOC en Sava hebben in samenwerking met VNAB en NVA een praktijkgerichte 2-daagse cursus ‘Introductie Assurantiebeurs’ ontwikkeld

Tijdens de cursus krijgen de deelnemers o.a. de opdracht om een sluitnota op te stellen. Aan de hand van deze nota zullen zij in een simulatie een bepaald risico op de beurs proberen onder te brengen. Verder staan op het programma onderwerpen als: de co-assurantiemarkt, industriële en commerciële risico’s, de werkwijze van een acceptant, sluiter en schademan, administratieve procedures, polis-opmaak en ondertekening behandeling en schademelding. Het cursusgeld bedraagt / 375 en de eerstvolgende cursus kan bij de Sava in Amsterdam worden gevolgd op 5 oktober en 9 november 1995. Tel: 020-546.22.20.

Reageer op dit artikel