nieuws

Cunningham Group in zee met Linsey Morden Claims Services

Archief

De internationale expertise-organisatie Cunningham is per 1 december jl. een joint venture aangegaan met de Amerikaans-Canadese organisatie Linsey Mordan Claims Services, een onderdeel van de Morden en Helwig Group.

Het aldus ontstane bedrijf, met zo’n 2.500 medewerkers, opererend onder de naam Cunningham Lindsey International, richt zich op het bedienen van internationale accounts en de daaruit voortvloeiende claims in alle schade/expertise branches, waarbij zowel Europese als Amerikaanse/Canadese belangen betrokken zijn.
In de bestaande structuur van de Cunningham Group treedt geen wijziging op.
Nederland
De Cunningham Group, met een netwerk van 130 kantoren in Europa, Afrika, Midden-Oosten, Latijns Amerika en Azië, is in Nederland vertegenwoordigd door Cunningham PolakSchoute, Cunningham Schaft, Cunningham Boschman, Cunningham De Maaré en Trans-Europe Surveyors.
De directie van Cunningham in Nederland verwacht van deze ontwikkeling een positieve invloed, ook op lokaal niveau.

Reageer op dit artikel