nieuws

‘Cruciaal jaar voor RVS’

Archief

Voor RVS wordt 2005 een cruciaal jaar. De ING-dochter is financieel gezond, maar de productie blijft enkele  jaren achter. Daar moet verandering in komen, wil dit bedrijfsonderdeel voldoende kunnen bijdragen aan de winst van de groep. Dit zegt de tweehoofdige directie van RVS in het jongste nummer van het personeelsblad ING Matters.

Volgens Ewout Steenbergen en Roland Boekhout, die sinds een half jaar de dagelijkse leiding hebben, zal RVS dit jaar met minimaal 25.000 mogelijke nieuwe klanten in contact moeten komen. “ING heeft de afgelopen twee jaar in RVS geïnvesteerd en wil daar graag rendement voor terugzien. Projecten zijn opgezet, programma’s uitgevoerd. Het is nu aan ons om te bewijzen dat we de doelstellingen voor dit jaar halen”, aldus Steenbergen. De cijfers over januari zijn volgens Boekhout “veelbelovend”. Als onderdeel van de divisie Retail Banking Nederland heeft RVS toegang tot zo’n acht miljoen klanten van de Postbank en ING Bank, waarmee al een paar jaar nauw wordt samengewerkt. Onder meer honderd RVS-adviseurs werken vanuit de kantoren van ING Bank door heel ons land om nieuwe klanten binnen te halen. “de komende jaren, en vooral in 2005, zal RVS drastisch groeien. Koude acquisitie maakt steeds meer plaats voor productie gebaseerd op leads. Dat moet nu tot extra groei gaan leiden”, aldus Steenbergen.
 

Reageer op dit artikel