nieuws

Credion wil naar ‘ fijnmazig netwerk’

Archief

Credion, de zelfstandige franchiseketen voor bedrijfsfinancieringen, wil het komend jaar zijn netwerk met acht tot tien kantoren uitbreiden. De franchiseketen, die zijn diensten aanbiedt aan het midden- en kleinbedrijf, wil “een fijnmazige landelijke dekking realiseren”. 

Vanuit het hoofdkantoor Credion Nederland in Heerenveen probeert het management potentiële franchisenemers te interesseren voor een van de in totaal veertig regio’s. ” Elk voor- en najaar houden een een wervingscampagne die acht tot tien nieuwe franchisenemers moet opleveren. Naarmate de regio’s verder zijn ingevuld, wordt dat steeds lastiger. Komend jaar willen we uitgroeien naar dertig kantoren”, zegt algemeen directeur Karel Johan van der Weg van Credion Nederland. Hij benadrukt dat potentiële franchisenemers ook zijn toegevoegd aan bestaande Credion-kantoren. ” De gemiddelde bezeting is daardoor 2,2 fte, meer dan we aanvankelijk hadden gedacht.” 
Momenteel beschikt de franchiseketen over 34 adviseurs die vanuit twintig kantoren hun advieswerk verrichten. De franchisekantoren kunnen ook gelieerd zijn aan het intermediair, onder wie pensioenadviseurs in in Groningen (Pensioendesk) en Helmond. “Veel meer nog wordt er samengewerkt met assurantietussenpersonen, pensioenadviseurs en financiële planners”, aldus Van der Weg.

Reageer op dit artikel